Instalarea Semnelor Rutiere în Moldova

Unul din elementele de bază ale drumurilor moderne este sistemul de semne rutiere. Anume de existența și instalarea corectă depinde siguranța tuturor participanților la traficul rutier.

RoadService vă propune un spectru larg de semne rutiere pentru orice necesitate. Fie acestea semne de informare, de preîntâmpinarea, de interdicție sau de limitare. Pe toate le găsiți la noi.

Gama largă de mijloace de reglementare a traficului ne permite să satisfacem aproape orice cerințe bugetare și individuale. Doriți să discutăm detaliile? Contactați-ne chiar acum.

Avantajele noastre principale:

  1. Producerea și livrarea în cel mai scurt termen posibil;
  2. Calitatea, fiabilitatea și durabilitatea produselor;
  3. Respectarea standardelor stipulate în actele de reglementare.

RoadService execută producerea și vânzarea semnelor rutiere de toate formele și dimensiunile de tip. Dacă doriți să achiziționați un semn rutier elaborat conform unei comenzi individuale, atunci o puteți face la noi.

În afară de semnele rutiere standard compania noastră vă propune:

  • Semne rutiere LED care funcționează pe baterie solară;
  • Indicatoare, scheme de circulație sau ocolire;
  • Diverse semne informaționale;
  • Panouri informative de orice dimensiuni;
  • Panouri publicitare și așa mai departe.

Puteți comanda executarea semnelor de circulație (suporturilor de fixare și stâlpilor), pilonilor, denivelărilor artificiale și a altor produse, utilizând diviziunea „Contacte”. Doriți să aflați mai multe despre prețuri, forme, dimensiuni sau regulamentul de instalare a semnelor, contactați-ne și noi răspundem la toate întrebările Dvs.

Dispozitivele noastre de dirijare al traficului sunt aprobate pentru utilizarea pe drumurile din R. Moldova. Toate produsele sunt fabricate folosind materiale rezistente la uzură. Acordăm o atenție deosebită calității produselor, astfel clienții au încredere în siguranța și conformitatea cu standardele naționale.