Indicatoare rutiere LED cu funcționare pe baterie solară

Compania RoadService este încântată să vă ofere indicatoare rutiere LED cu funcționare pe baterie solară. La momentul actual sunt cele mai bune soluții utilizate pentru asigurarea siguranței traficului, care funcționează pe bază de energie solară.

La RoadService găsiți întreaga gamă de indicatoare rutiere LED, inclusiv:

  • Indicatoarele trecerilor de pietoni
  • Indicatoarele de circulație
  • Indicatoarele pentru lucrările rutiere

Toate indicatoarele rutiere din sortiment sunt fabricate utilizând o tehnologie avansată și sunt ecologice. Acestea atrag atenția participanților la trafic și își îndeplinesc funcția în orice condiții climaterice.

5 avantaje de bază ale indicatoarelor rutiere LED:

  • Sisteme integral autonome, care funcționez pe bază de baterii solare.
  • Nu există necesitatea săpăturilor pentru conexiunea la rețelele electrice.
  • Calități reflectorizante excelente ale suprafeței.
  • Lumina LED-urilor sunt reperabile din diverse unghiuri de vedere.
  • Cheltuieli de energie minore.

Indicatorul rutier modern cu o tehnologie LED avansată este o construcție simplă și robustă, care nu include părți fragile. Materialele sunt rezistente la influențele agresive ale mediului și au o durată de viață lungă.

Elementul solar este instalat în partea de sus a articolului. Întreaga parte electrică este protejată de un material izolant special. Sistemul continuă să funcționeze atunci când unul sau mai multe leduri se defectează.

Mijloacele de dirijare a traficului rutier cu funcționare pe bază de energie solară sunt instalate în zonele urbane, pe autostrăzi, la intersecții, în apropiere de școli și terenuri de joacă și în orice alte locuri unde șoferii au nevoie de mai multă atenție.

Indicatorul rutier LED cu lumină intermitentă „trecere de pietoni” este vizibil de la mare distanță, atrage atenția conducătorilor auto, și totodată nu îi orbește. Conducătorul auto este mai vigilent, ceea ce îl permite să ia rapid o decizie și să asigure un mod de conducere în siguranță.

Astfel, sistemele cu LED-uri autonome sunt mijloace foarte utile pentru îmbunătățirea siguranței traficului. Avantajul principal pentru client este că acesta este un model ce se instalează și se conectează rapid, care nu necesită întreținere specială. Nu este necesar să executați săpături pentru conexiunea la rețeaua electrică și să plătiți pentru electricitate.

La RoadService, puteți cumpăra indicatoare rutiere LED la cele mai bune prețuri. Echipamentul este furnizat cu toate suporturile și clemele necesare. La cererea clientului, putem executa lucrările de instalare a sistemelor LED în cel mai rapid termen posibil.